tentangkami

DEE Supplement sudah beroperasi sejak 2012 dan masih lagi berkembang secara aktif daripada tahun ke tahun. Menerusi usaha gigi, dedikasi, dan sokongan daripada anda semua, kami kini merupakan peneraju pengeluar produk bina badan dan sukan lasak di Malaysia.

DEE Supplement kini mempunyai 4 cawangan yang kukuh dan akan berkembang lagi! Selain daripada premis fizikal, DEE Supplement juga mempunyai sistem komuniti online yang mantap untuk tujuan perkongsian informasi senaman dan juga proses jual beli termasuk e-commerce seperti Shopee.

Misi kami adalah untuk membantu anda, pelanggan kami belajar dan faham dengan lebih mendalam berkaitan nutrisi dan cara untuk mendapatkan badan yang lebih baik, sihat, dan kuat. Itulah sebabnya kami tekankan dalam komuniti ini berkaitan ILMU, INSPIRASI, dan TINDAKAN.

Kami di sini bukanlah sekadar berkerja dan menjual produk. Kami ingin membantu semua orang memiliki tubuh badan yang lebih sihat dan kuat, tak kira dari kurus menjadi berisi, atau dari gemuk nak menjadi lebih ramping. Kualiti hidup yang lebih baik adalah matlamat kami.

Jika anda ingin lebih banyak informasi berkaitan cara untuk memulakan gaya hidup sihat dan bina badan, sebagaimana pelanggan-pelanggan kami yang lain, jangan rasa berat hati untuk berhubung dengan kami.

Layarai laman web kami yang penuh dengan promosi dan artikel-artikel kecergasan:
https://deegymsupplement.com

Ikuti juga kami di Facebook:
https://facebook.com/deesupplement

Jangan lupa akaun Instagram kami:
https://instagram.com/deesupplementofficial