Kalau anda baru nak mula gym, anda kena fokus kepada beberapa perkara asas dahulu, seperti pemakanan dan latihan. Supplement bukanlah prioriti semasa ini, tetapi jika anda mempunyai bajet lebih, apa kata anda laburkan kepada beberapa supplement ini!

1. Whey

Whey sesuai digunakan untuk yang baru, yang lama, yang nak bina badan, yang nak bakar lemak, semuanya boleh! Whey mempunyai profil protein yang paling lengkap sekali. Cadangan Admin ialah Hardcore Whey daripada jenama USN.

2. Preworkout/Fat burner

Kedua-dua supplement ini mempunyai asas yang sama iaitu untuk memberikan anda tenaga. Ramai yang keletihan pulang dari kerja, keletihan dengan tanggungjawab di rumah, dan lain-lain. Maka, untuk membantu berikan fokus dan tenaga lebih semasa latihan, preworkout ataupun fat burner sangat membantu! Apa kata anda cuba Qhush ataupun Slimpacks?

3. Creatine

Dua supplement tadi adalah untuk membina semula otot dalam proses pemulihan. Creatine membantu dalam penyerapan nutrien dan memberikan lebih tenaga untuk workout. Rugi kalau anda tak guna sebab ia sangat ekonomi!

Mana nak dapat semua supplement ini? Dee Gym Supplement ada menyediakan semua keperluan anda, daripada supplement hinggalah peralatan gym.