Pilihan Supplement Di Bulan Puasa

Dalam bulan puasa, akan ada beberapa situasi anda hadapi, iaitu;

1- Kekurangan makan

2- Kekurangan tenaga

Apabila anda menghadapi masalah-masalah ini, prestasi latihan anda akan berkurangan. Jangan risau, gunakan pilihan supplement jni untuk menyelesaikan masalah tersebut.

Hyperbolic Mass

Kenapa gunakan Hyperbolic Mass? Sebab, ia akan membekalkan anda dengan nilai kalori yang tinggi bagi mencukupkan apa yang kurang (kerana kita berpuasa, jadi kurang makan). Kalau anda nak kekalkan jisim otot, inilah pilihan terbaik anda. Dan, kenapa 6kg? Senang, untuk kegunaan sebulan dan ia lebih menjimatkan. Guna bagi habis dalam 1 bulan tersebut, guna selepas berbuka dan sahur, anda akan nampak perbezaannya!

Amino Ener-G

Bagusnya Amino Ener-G ialah kualitinya yang cepat diserap oleh otot. BCAA akan digunakan sebagai tenaga dan pemangkin kepada pembinaan serta pengekalan jisim otot. Gunakan selepas berbuka, sebelum, semasa, dan selepas workout. Banyaknya nak guna? Bancuh 2 skop sahaja dan minum sikit-sikit sampai habis sepanjang masa Admin sebutkan tadi.

Qhush Hyperdrive

Anda perlukan tenaga, dan Qhush Hyperdrive adalah teman rapat anda untuk memberikan tenaga. Barulah training anda boleh jadi lebih power dan padu!

Jadi, apa kata anda gunakan salah satu (atau kombo daripada ketiga-tiga ini) untuk membantu anda dengan latihan anda dalam bulan puasa ini? Selamat beribadah dan selamat berlatih!