Pilihan Supplement Di Bulan Puasa

Dalam bulan puasa, akan ada beberapa situasi anda hadapi, iaitu;

1- Kekurangan makan

2- Kekurangan tenaga

 

Apabila anda menghadapi masalah-masalah ini, prestasi latihan anda akan berkurangan. Jangan risau, gunakan pilihan supplement jni untuk menyelesaikan masalah tersebut.

 

Superior Mass 15lbs

Kenapa gunakan Superior Mass? Sebab, ia akan membekalkan anda dengan nilai kalori yang tinggi bagi mencukupkan apa yang kurang (kerana kita berpuasa, jadi kurang makan). Kalau anda nak kekalkan jisim otot, inilah pilihan terbaik anda. Dan, kenapa 15lbs? Senang, untuk kegunaan sebulan dan ia lebih menjimatkan. Guna bagi habis dalam 1 bulan tersebut, guna selepas berbuka dan sahur, anda akan nampak perbezaannya!

 

BCAA Superior14

Bagusnya BCAA Superior14 ialah kualitinya yang cepat diserap oleh otot. BCAA akan digunakan sebagai tenaga dan pemangkin kepada pembinaan serta pengekalan jisim otot. Gunakan selepas berbuka, sebelum, senasa, dan selepas workout. Banyaknya nak guna? Bancuh 2 skop sahaja dan minum sikit-sikit samlai habis sepanjang masa Admin sebutkan tadi.

 

Stanabol-X

Anda perlukan tenaga, dan Stanabol-X adalah teman rapat anda untuk memberikan tenaga di samping menjadi pendorong kepada rembesan hormon testosteron semula jadi. Kalau anda nak tahu, hormon testosteron adalah hormon paling penting dalam bina badan!

 

Jadi, apa kata anda gunakan salah satu (atau kombo daripada ketiga-tiga ini) untuk membantu anda dengan latihan anda dalam bulan puasa ini? Selamat beribadah dan selamat berlatih!

 

Entri: Aiman Radzi (@TheTheraBeast)

Komen Facebook