Pernah tengok The Rock dulu macam mana badan dia, tak de lah besar mana kira Nampak sweet-sweet gitu je masa dia aktif dalm\am gusti. Tapi sekarang jika dia masuk balik arena gusti cnfrm dialah champion semua katogeri, kalau dia tak menang pasti lawan dia main tipu.

 

Jika kita lihat bukan The Rock sahaja yang dapat buat transformasi otot dengan cepat ramai selebriti luar lain pun guna teknik yang sama untuk tingkatkan otot dalam masa yang singkat seperti Chris Hemsworth, Dwayne “The Rock” Johnson, Hugh Jackman, dan Daniel Craig. Mereka semuanya membuat badan demi filem terbaru mereka yang mana memerlukan mereka berbadan sado untuk melakunkan watak Hero dalam filem tersebut.

 

download (1)

 

Ini antara aktiviti yang The Rock Lakukan Dalam Sehariannya:

 

download

 

Jadi Apakah Rahsia Utama Mereka? 
Jawapan yang mengejut iaitu testosteron yang tinggi. Testosteron dapat menambah keyakinan diri, focus pada kerja dan training, menarik wanita secara semula jadi dan menaikkan pertumbuhan otot dalam masa yang singkat.

Testosteron merupakam hormone yang ada pada lelaki yang mana hormone ini banyak berfungsi untuk perkembangan bulu badan, tenaga bagi lelaki, pembinaan otot yang cepat serta mudah, peningkatan stamina dan menggalakkan nafsu seksual bagi kaum lelaki.

Paras Hormon Testosteron tidak sama bagi setiap lelaki, ada yang tinggi dan ada yang rendah. Biasa mereka yang berumur 30an ke atas mempunyai paras hormone yang rendah berbanding mereka berumur bawah 30an.

Jadi, itu sebab kenapa selebriti luar Negara menggalakkan selebriti mereka meningkatkan hormone testosterone bagi membina otot yang besar, padat serta  badan yang lebih bertenaga semasa training.

 

tribulus-testo-2500-120-tabl-proizvoditel-superior-14

Anda boleh mengambil Tribulus Testo ini yang mana mampu meningkatkan Paras Hormon testosterone sehingga 300% dari biasa seperti yang dilakukan oleh selebriti luar Negara sana bagi meningkatkan size otot mereka.

 

2 biji sahaja mengandungi 2500mg tribulus herba yang mana cukup untuk kegunaan aktiviti lasak anda.

Harga Cuma Rm`170 sahaja siap postage

Berminat6 terus whtsp 013-9179902