Anda nak besarkan badan dengan cepat? Dah cuba Superior Mass daripada Superior 14? Kalau belum, anda kena cuba yang itu sebabnya ia adalah mass yang terbaik untuk bina saiz tanpa membuncitkan perut!

Selain daripada itu, Admin nak kongsikan satu tip yang cukup mudah tapi cukup berkesan untuk semua orang gunakan semasa bulking. Jangan terkejut kalau anda dapat bina badan lebih besar dan jadi lebih lean dengan teknik ini.

Apakah tip yang Admin maksudkan? Mudah sahaja, anda hanya perlu tambahkan satu sudu minyak zaitun sahaja ke dalam mana-mana protein yang anda bancuh. Mass, protein, semuanya boleh dimasukkan satu sudu minyak zaitun.

1g lemak mengandungi 9kcal dan satu sudu minyak zaitun mengandungi hampir 100kcal. Buat dua kali sehari, anda sudah dapat tambahkan jumlah kalori tanpa bersusah-payah menyiapkan makanan dan mengunyah makanan yang banyak.

Bukan itu sahaja kelebihannya. Minyak zaitun mempunyai banyak khasiat kepada badan kita seperti sifat antioksida, lemak-lemak yang baik, dan macam-macam lagi. Sekadar menambah satu sudu ke dalam protein anda tidak akan mengganggu flavour. Cuba amalkannya sekarang.