ALL IN ONE EXTREME MASS GAINER

HYPERBOLIC MASS GH

GAIN WEIGHT AND BUILD MUSCLE EFFORTLESSLY

RM200 | 6KG

80 SCOOPS PER BAG | 4 SCOOPS PER SERVING

Tips Percuma Panduan Naik Berat Badan

Group Support Telegram Percuma

Video Panduan Senaman Berterusan

JOIN GROUP FB "GENG ANGKAT BESI MALAYSIA" UNTUK TURUT BERSAMA BERI DAN DAPATKAN SOKONGAN MEMULAKAN LANGKAH BINA BADAN

Group GABM Terbuka Untuk Semua!

TAHUKAH ANDA? BERDASARKAN RIBUAN CASE STUDY YANG DIPEROLEHI, KAMI DI USN MALAYSIA MERUMUSKAN BAHAWA TERDAPAT "5 MASALAH UTAMA" YANG DIHADAPI RAMAI INDIVIDU DI LUAR SANA YANG MUNGKIN ANDA JUGA SEDANG MEMPUNYAI MASALAH TERSEBUT.

AMARAN: Produk ini tidak sesuai untuk anda yang nak besar dan sado cepat serta mempunyai "ego" dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara. Kami komited untuk menyampaikan ilmu naikkan badan yang kami sendiri guna pakai dan terbukti berjaya, kepada anda yang menjaga adab dalam menuntut ilmu.

5 MASALAH UTAMA DALAM MENAIKKAN BERAT BADAN

Berdasarkan Masalah-Masalah Tersebut, Kami Kenalpasti Bahawa Antara Punca Utama Yang Menyebabkan Masalah Tersebut Berlaku Adalah:

MEMPERKENALKAN

HYPERBOLIC MASS GH

GAIN WEIGHT AND BUILD MUSCLE EFFORTLESSLY

Ramai orang ingat nak buat badan ini mudah, bahagia, kaya, boleh turun naik otot sesuka hati, dan macam-macam lagi. Hakiaktnya hanya yang dah ceburi bidang ini sahaja yang tahu betapa peritnya cabaran dan dugaan yang perlu dilalui dalam bina badan.

Pernah tak anda rasa rugi dan kesal kerana terpaksa mengorbankan banyak wang anda tetapi tiada hasil pulangan yang memberansangkan?

Bina badan sepatutnya menjadi satu lifestyle. Tapi oleh kerana ego, kekurangan sumber dan ilmu, serta percaturan strategi yang salah, maka ramai pemula fitness yang terpaksa menelan pahitnya hempedu berbanding menikmati manisnya madu dalam bina badan.

Untuk memastikan perjalanan bina badan kita berjalan dengan pesat, kita perlukan guru, ilmu, dan strategi yang betul sebagai asas dalam membangunkan badan dengan betul.

Kami yakin dan percaya, jika anda lakukan diet dan latihan dengan sistem yang betul, pasti akan akan mendapat hasil yang anda inginkan. Sudah tentu, apabila anda ada asas yang kukuh, akan jadi lebih mudah untuk mara ke hadapan lagi.

Atas dasar itu, kami ambil keputusan untuk mempromosikan USN Hyperbolic Mass gH kepada anda semua berserta dengan group support untuk membantu anda capai matlamat yang telah anda letak.

Ini merupakan satu-satunya mass gainer terbaik di Malaysia yang berstatus halal dan akan memberikan anda ganjaran lumayam apabila digunakan dengan baik. Kami turut akan tunjukkan step-by-step cara untuk dapatkan hasil melalui latihan dan diet yang betul.

Kami akan kongsikan bagaimana cara dan jalan untuk mulakan langkah transformasi anda daripada kosong hinggalah berjaya menjadi hero dalam kisah hidup anda sendiri yang akhirnya akan menjadi inspirasi pada insan lain untuk mengikuti jejak langkah anda.

 

Kenali Barisan Support Yang Akan Membantu Anda Untuk Capai Target Fitness Anda Dengan Hyperbolic Mass

BAGAIMANA ILMU-ILMU UNTUK PEMULA AKAN DIKENDALIKAN?

Segala info, video, dan update terkini termasuk tips dan kata-kata dari barisan otai sendiri akan disampaikan menerusi group Telegram khas. Anda boleh akses group istimewa ini pada bila-bila masa selepas menerima link jemputan ke group tersebut (apabila anda membeli Hyperbolic nanti).

Anda boleh bertanya sebarang soalan di dalam group tersebut dan kita sama-sama akan membantu untuk capaikan solusi kepada apa-apa permasalahan yang timbul.

 

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN PRODUK INI?

Baca Feedback Dan Perkongsian Perasaan Mereka Selepas Menggunakan Hyperbolic Mass gH

Slide ke tepi untuk lihat lebih lagi “feedback”

ANTARA VIDEO TIPS YANG AKAN DIKONGSI

Tonton Video Ringkas Ini Untuk Melonjakkan Semangat Anda Bagi Memulakan Langkah Fitness Sekarang

ANTARA EJEN-EJEN BESAR YANG TURUT MENYOKONG HYPERBOLIC MASS GH

LEBIH 20,000 UNIT HYPERBOLIC TELAH TERJUAL SEJAK TAHUN 2019

PAKEJ VVIP HYPERBOLIC MASS BERNILAI SEHINGGA RM800 AKAN JADI MILIK ANDA PADA HARGA PROMO YANG KAMI TAWARKAN KINI.

USN Hyperbolic Mass gH 6kg - RM200

Group Support Telegram (Lifetime) - RM300

Tips dan Panduan Berterusan Daripada Pakar - RM300

KINI ANDA HANYA PERLU BAYAR HARGA PRODUK SAHAJA (RM200) UNTUK MENIKMATI SEMUA KELEBIHAN YANG KAMI NYATAKAN TADI!

PERLUKAN BANTUAN?

Jika Perlukan Bantuan Atau Sebarang Soalan, Boleh Terus Berhubung Dengan Khidmat Pelanggan Kami.